Correfoc

El Correfoc de Vilanova i la Geltrú és un acte introduït pel Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú. Hi participen les colles de diables i bestiari de foc locals així com colles convidades pels diables i el Drac.

El recorregut és manté sent: Plaça de les Neus, Carrer de la Bomba, Plaça de Sant Antoni, Carrer de l’Església, Plaça Pau Casals, Carrer de Sant Antoni, Plaça Llarga, Carrer de Pàdua, Carrer dels Mercaders, Plaça de les Cols, Carrer de Sant Gregori, Plaça de les Neus, Rambla Principal, Carrer de l’Almirall Colom, Plaça de Soler i Gustems, Carrer de Sant Felip Neri, Carrer de la Fruita i Plaça de la Vila.

Sostre de foc

Com be expliquen els diables a la seva web, el recorregut està concebut per treure el màxim profit de l’espectacle: carrers estrets on els participants viuen l’intensitat del foc; carrers amples on els espectadors gaudeixen del Correfoc; i places on les colles es poden lluïr. Un dels moments més emocionants arriba al final, a la Plaça de la Vila, quan tot-hom, diables i públic, ballant junts sota el Sostre de Foc que marca el final de l’acte.

Jordi Pena (2018)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s