Vot del Poble 2020

La renovació del Vot del Poble d’aquest any també es va fer de forma diferent. En comptes de al vespre, després de la cercavila del Vot del Poble i amb la Plaça de les Neus plena es va realitzar al migdia, un cop acabat l’Ofici de Festa Major, i a dins l’Església de Sant Antoni.

Al no poder realitzar cap cercavila, els balls, entremesos i bestiari hi van participar a través de la representació simbòlica de dos representats de cada element.

Els representats del Drac hi van participar en una posició que no és la que correspon a la cercavila, els primers. Això es deu a que el Ball de Diables en aquell moment estava confinat. Tot hi això, hi van ser presents, doncs el President del Drac va carregar el ceptrot del Llucifer en representació seva.

L’entrada dels balls es va viure amb emoció per part del públic i els representats, en un ambient d’enyorança però també de record i força.

Una vegada van entrat tots els balls es van anar situant al voltant del altar i l’alcaldessa i el mossèn van procedir a renovar el Vot del Poble.

Podeu veure l’acte sencer clicant al següent enllaç:

http://canalblau.alacarta.cat/fires-i-festes-populars/capitol/-renovacio-del-vot-del-poble-de-vng-05-08-2020

Al acabar ens vam fer la clàssica fotografia del dia 5 al matí, versió 2020, que esperem repetir aviat amb tota la colla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s